Real Business

 

Detacheren

Om succesvol te ondernemen heeft u precies de goede mensen nodig. Daar helpt Real Business u bij. Zoekt u tijdelijk personeel? Of specifieke kennis voor de duur van één project? Bij ons zit u goed. Wij hebben alles in huis om snel de ideale medewerkers voor u te vinden. Ook bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw nieuwe medewerker in onze database te vinden. Van heel goed naar nog beter.

Het grote voordeel van detachering is dat u snel beschikt over medewerkers die hun vak verstaan. Zo lang als uw project duurt staan ze voor u klaar. Dit biedt u zekerheid, flexibiliteit en tegelijkertijd zo min mogelijk administratie en arbeidsrisico’s. Real Business regelt namelijk alle administratie en salarisafhandeling, want wij zijn juridisch de werkgever van de gedetacheerde medewerker.

Met detachering bieden wij u een combinatie van flexibiliteit en zekerheid. Voor een afgesproken periode. Dit geeft u toegang tot kennis en capaciteit zonder onnodige risico’s en biedt de detacheringsmedewerker meer zekerheid

Bij Real Business kijken we verder dan alleen het cv. Behalve een uitstekende match op de functie-eisen bieden wij als enige aanbieder in de detacheringsmarkt een juiste match aan via de MentalityMatch. Daarmee brengen wij de persoonlijkheid van de kandidaat in kaart, zodat wij borgen dat deze ook daadwerkelijk bij uw bedrijfscultuur en afdeling past. Bovendien checken we altijd twee referenties bij de selectie van een kandidaat. Zo weet u zeker dat het verleden van de kandidaat altijd door ons is gecheckt.

PAYROLLING

U kiest voor goed werkgeverschap en het liefst met minimale administratieve lasten en de bijbehorende risico’s. Een full-service en kostenbesparende oplossing voor contractbeheer, personeels- en loonadministratie. Zodat u zich kunt blijven concentreren op uw core business. Van complex naar eenvoudig.

De urenregistratie houdt de medewerker zelf bij, waarna u akkoord geeft. Vooraf krijgt u van ons een duidelijke vaste prijs voor onze dienstverlening, zonder verborgen extra’s. Zo weet u precies waar u aan toe bent.