Real Business

 

Management coaching

Real Business biedt vanuit een brede kennis en ervaring professionele en kwalitatief hoogwaardig coaching van (lijn)managers.

Werkzaamheden outsourcen is een uitstekende oplossing tenminste met partners-in-business die in know how, vaardigheden en competenties minimaal uw eigen medewerkers evenaren en minstens zo betrokken voelen bij uw bedrijfsvoering.

U wilt toch ook:

  • concentreren op kernactiviteiten en uw core-business
  • business coaching, versterken zakelijke ontwikkeling managers
  • maximale flexibiliteit - juiste coaching op het juiste moment
  • succesvolle en resultaatgerichte teams
  • versterking van de managementskills

De onderstaande werkzaamheden kunt u eventueel naar ons outsourcen maar wij kunnen ook maatwerk bieden dus neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Business coaching:

Business coaching is gericht op het versterken van de zakelijke ontwikkeling van de manager.

Coaching is maatwerk. Elk coachtraject wordt op basis van intakegesprek met u of uw team opgesteld en afgestemd op uw coachvraag.

Onze coaches zijn zelf ondernemer of manager geweest. Wij gebruiken een methode om de drijfveren van mensen, groepen en organisaties te duiden. Drijfveren vormen een schakel tussen wat u kunt en wat u werkelijk gaat doen.

Personal coaching:

Personal coaching is gericht op het verdiepen van het bewustzijn van professionals voor wat betreft de effecten van het eigen gedrag, het ontdekken van persoonlijke kracht en talenten.

Management coaching:

Management coaching is gericht op de versterking van de managementskills en -resultaten van (lijn)managers.

Wij zullen samen met u en de lijnmanagers bekijken welke coachtraject het beste past binnen uw bedrijfsvoering en organisatie.


Heeft u interesse? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Email: info@realbusiness.be of via ons contactformulier